Известие

Collapse
No announcement yet.

моля за малко помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и още една
    alfa romeo 33 ...crushed and sold!

Comment

Първоначално публикувано от tempest
      ето снимчици както обещах...не е по - късно щото знам ли кога ще се прибера по нощите...и понеже е старичка колица се сетих че имам още куп въпроси...извинете ме че не ги зададох в самото началоо...имам проблем със спирачките и по - точно с досковете. надрани са и нема спиране. възнамерявам да ги сваля и да ги прешлайфам на струг, но имам и едно типо за части тука та дали дисковете съвпадат???
      също така още една питанка....салона ми е доста захабен но си намерих седалки от 155 само че незнам дали ще паснат? как мислите вие колеги?
      не си играй да ги стържеш на струг, нови не са скъпи 60-70 лв, а от типото няма да станат, за седалките, предните можеш да ги нагласиш но за задните несъм толкова сигурен.За спирачките направи и цялостна инспекция, серво, помпа, кантар, вакум на сервото

Comment

ами относно спирачките...сервото губи от някъде течност, само че не съм толкова компетентен да го поправя сам...доливам по малко от време на време а ако не я карам или паля 4 - 5 дни требва после да обезвъздушавам съединител. тука вече след като я "позакърпя" ще си я водя на лекар...

Comment

Не е сервото,а долна помпа на съединителя
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

Абе колега, вземи най-сетне да идеш при Lisan да ти оправи хубавицата. Ще се родиш, и можеш да си 100% сигурен в качеството на поддръжката !
            Не че правя безплатна реклама, но човека се е доказал стократно досега, и откак е проходил в занаята, само с боксери се занимава (като изключим че напоследък е кривнал малко от правилния път, но за добро ) Да не говорим че при него ще намериш 200% оригинални части за 33 ... па макар и леко използвани. Аз лично предпочитам използвани оригинални части, отколкото нови с неясен произход. Ако искаш ме слушай, но аз ти давам гаранция за човека. Имах 2 33-ки, и двете бяха в цветущо здраве именно заради него!
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

съгласен съм с теб колега Alfa User...както казах доста старателно прерових форума за да не се изложа с някоя фрапираща глупост, така че мнение против Lisan не съм срещнал...не се и съмнявам че е добър в това което прави, но без да подменя маркуча се притеснявам дори да я запаля...едно е сигурно, Lisan спечели още един сектант чиято кола да лекува...много скоро ще я оправя колкото да се дотъркалям до сервиза на Lisan а след това ще мога спокойно да се насладя на удоволствието от Alfa Romeo 33

поздрави!

Comment

Имах 2 33-ки, и двете бяха в цветущо здраве-особено тая дето ми продаде колата беше гробница иначе колега ако отидеш при лисан няма да сгрешиш тои е твоя човек

Comment

Никой не ти е крив, че не знаеш как се кара и поддържа една Алфа, да не говорим пък точно за 33 ... Как може една и съща кола да се кара 2 години без проблем от един човек, и едва половин месец (ако не ме лъже паметта) от друг ?!? Коментарите са излишни просто
                  Сега ако се каниш да спориш с мене - ще ти кажа само че тая 33-ка я знае целия форум, и много хора са й се възхищавали, така че се замисли къде е грешката ! Айде със здраве, и дано ти е влязъл поне малко акъл в главата

Извинявам се за спама в темата на колегата !
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

колеги...мисля че се справих, но изникнаха нови проблеми....маркуч намерих...макар и не оригиналния(дори незнам от какво возило е)...където и да влезнех в магазини с емблема на Алфа Ромео навсякъде клатеха неодобрително глава...накрая от един арабин с автоморга успях да го спазаря за 5 кинта...и двамата бяхме бая доволни сега остава само да събера кинти за нови дискове че тия са станали стъпаловидни и едва сега разбрах защо не спира... благодаря на всички за съветите които ми дадохте и се надявам много скоро да навестя Lisan, за да ми оправи губенето на спирачна течност.
                    Поздрави!

Comment

драги колеги и скъпи съсектанти, наскоро ми се посъбраха ядове....
                      1) стартера се прецака та от мерак да карам бутах
                      2) ше дам малко снимков материал да видите каво стана с левия тампон дето държи амортисьора горе (мамка им и пътища)
                      3) и като за капак след като сложих стартера отново на мястото му след смяна на шалтер спря да ми показва температурата на водата....

въпросите ми са 2: някой може ли да ми каже къде е датчика за температурата???
                      дали върху тампона не трябва да има някаква шайба???

Comment

...та след часове мъки, чупене на ръце и други наранявания оправих датчика за температура....ако някой друг пострада - намира се на главата от към шофьора в задния край има кабелна обувчица - колата е 1.4 боксер....та сега остава въпроса за шайбите и четяйки във форума случайно попаднах на тема от която си вадя извод че въпросният тампон е като този на имолите....само че моята не е имола?! иди го разбери?!

Comment

Working...
                        X