и още една
Известие
Collapse
No announcement yet.
моля за малко помощ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tempestето снимчици както обещах...не е по - късно щото знам ли кога ще се прибера по нощите...и понеже е старичка колица се сетих че имам още куп въпроси...извинете ме че не ги зададох в самото началоо...имам проблем със спирачките и по - точно с досковете. надрани са и нема спиране. възнамерявам да ги сваля и да ги прешлайфам на струг, но имам и едно типо за части тука та дали дисковете съвпадат???
също така още една питанка....салона ми е доста захабен но си намерих седалки от 155 само че незнам дали ще паснат? как мислите вие колеги?
Comment
-
ами относно спирачките...сервото губи от някъде течност, само че не съм толкова компетентен да го поправя сам...доливам по малко от време на време а ако не я карам или паля 4 - 5 дни требва после да обезвъздушавам съединител. тука вече след като я "позакърпя" ще си я водя на лекар...
Comment
-
Абе колега, вземи най-сетне да идеш при Lisan да ти оправи хубавицата. Ще се родиш, и можеш да си 100% сигурен в качеството на поддръжката !
Не че правя безплатна реклама, но човека се е доказал стократно досега, и откак е проходил в занаята, само с боксери се занимава (като изключим че напоследък е кривнал малко от правилния път, но за добро) Да не говорим че при него ще намериш 200% оригинални части за 33 ... па макар и леко използвани. Аз лично предпочитам използвани оригинални части, отколкото нови с неясен произход. Ако искаш ме слушай, но аз ти давам гаранция за човека. Имах 2 33-ки, и двете бяха в цветущо здраве именно заради него!
Comment
-
съгласен съм с теб колега Alfa User...както казах доста старателно прерових форума за да не се изложа с някоя фрапираща глупост, така че мнение против Lisan не съм срещнал...не се и съмнявам че е добър в това което прави, но без да подменя маркуча се притеснявам дори да я запаля...едно е сигурно, Lisan спечели още един сектант чиято кола да лекува...много скоро ще я оправя колкото да се дотъркалям до сервиза на Lisan а след това ще мога спокойно да се насладя на удоволствието от Alfa Romeo 33
поздрави!
Comment
-
Никой не ти е крив, че не знаеш как се кара и поддържа една Алфа, да не говорим пък точно за 33 ... Как може една и съща кола да се кара 2 години без проблем от един човек, и едва половин месец (ако не ме лъже паметта) от друг ?!? Коментарите са излишни просто
Сега ако се каниш да спориш с мене - ще ти кажа само че тая 33-ка я знае целия форум, и много хора са й се възхищавали, така че се замисли къде е грешката ! Айде със здраве, и дано ти е влязъл поне малко акъл в главата
Извинявам се за спама в темата на колегата !
Comment
-
колеги...мисля че се справих, но изникнаха нови проблеми....маркуч намерих...макар и не оригиналния(дори незнам от какво возило е)...където и да влезнех в магазини с емблема на Алфа Ромео навсякъде клатеха неодобрително глава...накрая от един арабин с автоморга успях да го спазаря за 5 кинта...и двамата бяхме бая доволнисега остава само да събера кинти за нови дискове че тия са станали стъпаловидни и едва сега разбрах защо не спира... благодаря на всички за съветите които ми дадохте и се надявам много скоро да навестя Lisan, за да ми оправи губенето на спирачна течност.
Поздрави!
Comment
-
драги колеги и скъпи съсектанти, наскоро ми се посъбраха ядове....
1) стартера се прецака та от мерак да карам бутах
2) ше дам малко снимков материал да видите каво стана с левия тампон дето държи амортисьора горе (мамка им и пътища)
3) и като за капак след като сложих стартера отново на мястото му след смяна на шалтер спря да ми показва температурата на водата....
въпросите ми са 2: някой може ли да ми каже къде е датчика за температурата???
дали върху тампона не трябва да има някаква шайба???
Comment
-
...та след часове мъки, чупене на ръце и други наранявания оправих датчика за температура....ако някой друг пострада - намира се на главата от към шофьора в задния край има кабелна обувчица - колата е 1.4 боксер....та сега остава въпроса за шайбите и четяйки във форума случайно попаднах на тема от която си вадя извод че въпросният тампон е като този на имолите....само че моята не е имола?!иди го разбери?!
Comment
Comment